Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να καταθέσετε χρήματα σε λογαριασμό ως αντικαταβολή πριν την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, μπορείτε να το πράξετε στους κάτωθι λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR29 0171 0530 0060 5314 2540 582
ΔΙΚΑΙΟΥΧOΣ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Να ληφθεί υπ όψιν ότι αν μεταφέρετε χρήματα μέσω άλλης Τράπεζας, στους λογαριασμούς που αναφέρονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας, τότε θα πρέπει να αναλάβετε το οποιοδήποτε κόστος μεταφοράς αμφοτέρων των Τραπεζών

– Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης να χρησιμοποιείτε το όνομα ή τον κωδικό παραγγελίας σας ώστε να ταυτοποιείται γρήγορα η κατάθεσή σας.
– Τα έξοδα πληρωμής σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου. Τσεκάρετε την επιλογή επιβάρυνσης και των 2 τραπεζών, όχι μόνο την τράπεζα που κάνετε κατάθεση.
Σε διαφορετική περίπτωση το ποσό που επιβαρύνει η τράπεζα Πειραιώς (4€) θα μπαίνει ως επιπλέον αντικαταβολή στην παραγγελία σας.
– Εάν παρέλθει προθεσμία 15 ημερών χωρίς να πραγματοποιηθεί η τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία θα ακυρώνεται αυτομάτως.

Μέσω πιστωτικής Visa , Mastercard ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμιά επί πλέον χρέωση

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή της προ-πληρωμένης κάρτας, μέσω της υπηρεσίας Redirection στο ασφαλές περιβάλλον της Viva Wallet.

Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας, αυτόματα μεταφέρεστε σε ασφαλή διακομιστή (secure server) στην υπηρεσία Viva Wallet.

Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Viva Wallet καλύπτονται από την κρυπτογράφηση SSL 128-bit Veri Sign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της, έτσι ώστε οι συναλλαγές  που πραγματοποιείτε με το belle-vie.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το belle-vie.gr δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Με αντικαταβολή κατά την παράδοση

Πληρώστε τον υπάλληλο της εταιρείας Ταχυμεταφορών, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα, όπως φαίνεται αναλυτικά παρακάτω:

Κόστος αντικαταβολής : 1,80€

Συναλλαγές πάνω από 500€ δεν επιτρέπεται να διενεργούνται με μετρητά, συνεπώς δεν είναι δυνατή η επιλογή σε αυτή την περίπτωση της αντικαταβολής, παρά μόνο με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό, ή πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα