Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.luxurymoments.gr  είναι ένας ιστότοπος που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»με ΑΦΜ 156601332 της Δ.Ο.Υ. Νίκαιας, που εδρεύει στο Δήμο Κορυδαλλού, επί της οδού Θήρας 180, για την διάθεση των προϊόντων της μόνο μέσω του Διαδικτύου.

Τα στοιχεία επικοινωνίας της Εταιρείας μας είναι:

Τηλέφωνο: 215 5018680 / 6907008934

email: info@luxurymoments.gr

Ο ιστότοπος www.luxurymoments.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@luxurymoments.gr.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας προβάλλει, προωθεί και μεταπωλεί προϊόντα προμηθευτών με τους οποίους συνεργάζεται. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τα προϊόντα που προβάλλει στην Ιστοσελίδα της και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει αυτά οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Το ίδιο ισχύει και για την τιμολογιακή της πολιτική, τις τυχόν προσφορές και τις εκπτώσεις τις οποίες δύναται να επιλέγει και να διενεργεί ελεύθερα καθώς και να τροποποιεί, ανανεώνει ή/και αποσύρει οποτεδήποτε και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή/και τήρηση προθεσμίας υπό τον όρο της ενημέρωσης των χρηστών όπως και όπου νομίμως προβλέπεται.

H χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους κάτωθι όρους.

 

1.Πνευματική ιδιοκτησία

Ότι συμπεριλαμβάνει ο Δικτυακός Τόπος luxurymoments.gr, όπως οι εικόνες, γραφικά, φωτογραφίες, σχέδια, κείμενα κ.ο.κ αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας luxurymoments.gr  και προστατεύονται από διεθνείς νόμους και συνθήκες για τα πνευματικά δικαιώματα.

 

2.Προσωπικά δεδομένα

Αναφορικά με τη συλλογή και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, ισχύουν οι Όροι και Διατάξεις της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα luxurymoments.gr  χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Τα προσωπικά δεδομένα θα είναι ασφαλή και απαραίτητα (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και το e-mail) μόνο όταν θέλετε να προχωρήσετε σε παραγγελία. Τα στοιχεία που ο χρήστης χορηγεί ως επισκέπτης ή κατά την εγγραφή του, η luxurymoments.gr τα επεξεργάζεται με σκοπό την δημιουργία λογαριασμού του στη σελίδα, για την εκτέλεση των παραγγελιών και των συναλλαγών που διενεργούνται μέσω του e-shop, ώστε να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας για την ομαλή και ασφαλή ολοκλήρωση της παραγγελίας και για την αποστολή ενημερωτικού, διαφημιστικού και προωθητικού υλικού σχετικά με τα προϊόντα της επιχείρησης.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οποιαδήποτε ωστόσο ενέργεια του χρήστη στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως ενδεικτικά η περιήγησή του σε αυτό, η εγγραφή του στο newsletter της εταιρείας, ή η αγορά προϊόντων, λογίζεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων Χρήσης.

Η luxurymoments.gr συνεργάζεται με επιχειρήσεις πιστωτικών καρτών, τράπεζες, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως η Viva Wallet, εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών (courier), παρόχους υπηρεσιών ΙΤ (π.χ. icloud, host providers, υπηρεσίες backup, υπηρεσίες βάσεων δεδομένων), απαραίτητων για την επίτευξη του σκοπού της, την εξασφάλιση των δεδομένων και την εξυπηρέτηση των χρηστών του διαδικτυακού τόπου. Οι εν λόγω συνεργάτες, όπου απαιτείται θα επεξεργαστούν τα δεδομένα για λογαριασμό της luxurymoments.gr ως εκτελούντες την επεξεργασία, αποκλειστικά και μόνο για τους αναφερόμενους σκοπούς. Αυτοί οι πάροχοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. Αυτοί οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς και τους κανονιστικούς νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ελληνικής και ενωσιακής νομοθεσίας. Η luxurymoments.gr δύναται να αποκαλύπτει τα στοιχεία των χρηστών και των συναλλαγών τους όταν αυτό επιβάλλεται από το νόμο, δικαστική απόφαση, εισαγγελική παραγγελία ή απόφαση/διάταξη άλλης δημόσιας αρχής.

3. Εγγραφή Χρήστη
Η εγγραφή του χρήστη στη luxurymoments.gr είναι προαιρετική. Ο πελάτης κάνοντας χρήση του μοναδικού συνδυασμού Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου («EMAIL») και Κωδικού Πρόσβασης που ο ίδιος έχει επιλέξει και δηλώσει, έχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

• Να δει τα περιεχόμενα του καλαθιού αγορών του («Το Καλάθι μου»). Στο Καλάθι εμφανίζονται τα προϊόντα που ο πελάτης έχει επιλέξει να παραγγείλει. Ο πελάτης μπορεί να προβεί σε παραγγελίες προϊόντων, των οποίων η επισκόπηση ή η αλλαγή (διαγραφή ειδών, αλλαγή ποσοτήτων) είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μέχρι την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
• Να ολοκληρώσει την παραγγελία του και να πληρώσει επιλέγοντας μία από τις δυνατότητες πληρωμής που του παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα.
• Να δει παλιές παραγγελίες του.
• Να τροποποιήσει τα Στοιχεία Πελάτη του Λογαριασμού του.
Η εγγραφή και η συμμετοχή του χρήστη είναι δωρεάν, προσωπική, αμεταβίβαστη και ανεκχώρητη. Ο χρήστης φέρει την ευθύνη για τα στοιχεία που χορηγεί στην Εταιρεία και ο ιστότοπος βασίζεται αποκλειστικώς και μόνον στις δηλώσεις του αναφορικά με τα προσωπικά του στοιχεία. Τα στοιχεία που καταχωρούνται κατά την εγγραφή του πρέπει να είναι πλήρη, αληθή και επικαιροποιημένα.

4.Περιορισμός ευθύνης

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από το ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι τυχόν τροποποιήσεις θα ισχύουν από την ημερομηνία ανάρτησης τους στον παρόντα ιστότοπο. Διευκρινίζεται ότι τυχόν αλλαγή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες ο πελάτης έχει ήδη διενεργήσει μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πριν την έναρξη ισχύος των τροποποιήσεων σύμφωνα με τα ανωτέρω. Η χρήση της σελίδας luxurymoments.gr μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση, λογίζεται ως αποδοχή των Όρων Χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν.

Η επιχείρηση όσον αφορά τις συναλλαγές της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί μη διαθεσιμότητας.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο διαπιστωθεί ότι υπάρχει απροσδόκητη έλλειψη από τους προμηθευτές σε κάποιο/α από τα προϊόντα που θέσατε στην παραγγελία ή που υφίσταται πρόβλημα σε σχέση με τα προϊόντα που περιλαμβάνονται στην παραγγελία σας, τότε η Εταιρεία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να έρθει σε επαφή μαζί σας είτε με μήνυμα στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει είτε με απευθείας τηλεφωνική επαφή μαζί σας προκειμένου να συνεννοηθεί μαζί σας για την τυχόν τροποποίηση, διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Εφόσον δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία μαζί σας για διάστημα 7 ημερολογιακών ημερών τότε η παραγγελία σας θα εκτελείται κατά το μέρος που υπάρχει διαθεσιμότητα και θα ακυρώνεται για το υπόλοιπο μέρος. Σε κάθε περίπτωση η οποιαδήποτε τροποποίηση της παραγγελίας σας θα σας αποστέλλεται και πάλι με νέο μήνυμα στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που μας έχετε δηλώσει το δε μήνυμα αυτό θα αποτελεί και το επιβεβαιωτικό της παραγγελίας σας βάσει του οποίου και θα εκτελείται η παραγγελία σας.

Λόγω της φύσης κάποιον προϊόντων μας, τα οποία είναι ευπαθή σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορούν να αλλοιωθούν, αποτελεί ευθύνη του πελάτη η τήρηση των οδηγιών που θα παρέχονται είτε διαδικτυακά είτε εντός της συσκευασίας.

5.Μεταφορές / Παραδόσεις

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη μεταφορά της παραγγελίας στον αγοραστή στο πλαίσιο του βασικού χρονοδιαγράμματος παραδόσεων εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ούτε το χρόνο άφιξης ούτε την ακριβή ώρα παράδοσης των προϊόντων της παραγγελίας, καθώς αυτά εξαρτώνται από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που εκ φεύγουν από τον έλεγχό της. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρία μας θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας.

Διευκρινίζεται ότι ο χρόνος αποστολής ενδέχεται να ποικίλλει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τη δέσμευση των προμηθευτών σε σχέση με το χρόνο παράδοσης, συνεπώς, τυχόν καθυστέρηση εκ μέρους των προμηθευτών θα καθυστερήσει το χρόνο αποστολής από εμάς. Οι χρόνοι παράδοσης υπόκεινται σε καθυστερήσεις λόγω καθυστερήσεων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών ή ανωτέρας βίας, κάτι που δεν αποτελεί δική μας ευθύνη.

Σε περίπτωση επιστροφής τυχόν ελαττωματικών προϊόντων (εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις  για τα ελαττωματικά προϊόντα), η επιστροφή διενεργείται υποχρεωτικά κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία μας η οποία αξιολογεί για το ποιος αναλαμβάνει τόσο το κόστος όσο και την ευθύνη της μεταφοράς από την παράδοση των προϊόντων που επιστρέφονται στον μεταφορέα.

Οι παραδόσεις γίνονται μόνον εντός εργάσιμων ημερών (Δευτέρα – Παρασκευή πλην αργίες) μεταξύ 9.00 – 17.00 και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσής τους από την καταχώρηση της παραγγελίας είναι από 2 έως 7 εργάσιμες ημέρες για Αττική και επαρχιακές μεγάλες πόλεις και Κύπρο, πλην των δυσπρόσιτων περιοχών που ο χρόνος παράδοσης θα είναι μεγαλύτερος μέχρι και 15 ημερών.

Η Δωρεάν αποστολή άνω των πενήντα (50€) ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος και άνω των εβδομήντα (70€) ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για Κύπρο.

6.Πολιτική τιμολόγησης

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας luxurymoments.gr είναι Λιανικής και συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ. Για συνεργασίες και τιμές Χονδρικής ο χρήστης οφείλει να κάνει εγγραφή με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή να επικοινωνήσει μαζί μας στο info@luxurymoments.gr ή τηλεφωνικά στο 6907008934. Η luxurymoments.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη. Ανεξαρτήτως της διακύμανσης των τιμών, ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε την αξία που αναγράφεται στο προϊόν κατά το χρόνο ολοκλήρωσης της καταχώρησης της παραγγελίας.