Η ανακύκλωση συσκευασιών είναι η διαδικασία μέσα από την οποία επιτυγχάνεται η αξιοποίηση των υλικών συσκευασίας (γυαλί, χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρος) και η επαναεισαγωγή τους στον κύκλο παραγωγής.
Τα οφέλη από την ανακύκλωση των συσκευασιών είναι πολλαπλά και κυμαίνονται ανάλογα με το υλικό.
Όλες μας οι συσκευασίες είναι από ανακυκλώσιμα υλικά. Γυαλί, Ξύλο, Αλουμίνιο, Λευκοσίδηρο, Πλαστικά PET.
ΙΔΕΕΣ 

Τα Γυάλινα Ποτήρια με κερί σόγιας, εφόσον χρησιμοποιηθούν πλήρως, μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε!

Με ένα κουταλάκι απομακρύνετε τα υπολείμματα του κεριού και το φιτίλι. Αφαιρέστε τυχών αυτοκόλλητα. Σκουπίστε με χαρτί. Πλύνετε καλά με σαπούνι και στεγνώστε.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ποτήρι, ως δοχείο για τα ψιλά σας ή τα κλειδιά σας, ως μολυβοθήκη, στο γραφείο για συνδετήρες κ.α, για τα καλλυντικά σας  πινέλα, κραγιόν, μολύβια κλπ.

 

Τα Γυάλινα Μπουκαλάκια Αρωματικών Χώρου, μπορούν να πλυθούν να στεγνώσουν καλά και να παραγγείλετε μεμονωμένα το υγρό για να τα ξαναγεμίσετε με το ίδιο ή άλλο άρωμα της επιλογής σας. Θα παραλάβετε μαζί νέα στικ!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βαζάκι για μερικά λουλούδια.

 

Τα Μεταλλικά Βαζάκια από Αλουμίνιο & Λευκοσίδηρο με καπάκι, εφόσον χρησιμοποιηθούν πλήρως, μπορείτε με ένα κουταλάκι απομακρύνετε τα υπολείμματα του κεριού και το φιτίλι. Αφαιρέστε τυχών αυτοκόλλητα. Σκουπίστε με χαρτί. Πλύνετε καλά με σαπούνι και στεγνώστε.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως  δοχείο για τα ψιλά σας, ως κουτάκι στο γραφείο για τους συνδετήρες και ξύστρες, γόμες κλπ.

 

Τα Μπουκαλάκια για τα Αρώματα ΤΥΠΟΥ είναι επαναγεμιζόμενα. Ζητήστε μας το άρωμα που θέλετε ξανά και ξανά!

 

Τα Μπολ Καρύδας εφόσον χρησιμοποιηθούν μπορείτε να τα πλύνετε καλά και στο πλυντήριο πιάτων και να χρησιμοποιηθούν ως μπολ για ξηρούς καρπούς ή όποια χρήση μπορείτε εσείς να φανταστείτε.

Θα χαρούμε να μας δείξετε και τις δικές σας ιδέες!!