Με έμπνευση, μεράκι και αγάπη δημιουργήσαμε την εταιρεία Luxury Moments.
Στόχος μας η υψηλή ποιότητα των χειροποίητων προϊόντων μας με οικολογικά υλικά.  Σκοπός μας, να προσφέρουμε στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης, με νότες αρωμάτων και το ρομαντικό φως των κεριών να συντροφεύει τις όμορφες στιγμές, χωρίς καμία επιβάρυνση στο περιβάλλον και την υγεία.
Στο online κατάστημα μας, θα βρείτε, Αρωματικά Κεριά, Κεριά 100% Οικολογικά με αιθέρια έλαια, Κεριά Μασάζ, Αρωματικά Χώρου, Αρώματα ΤΥΠΟΥ ανδρικά και γυναικεία, χειροποίητες Μπάλες Οξυγόνου – Bath Bombs και διάφορα αρωματικά αξεσουάρ, σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, χρωμάτων, δοχείων, γυναικεία, ανδρικά και παιδικά, για εσάς ή για να προσφέρετε μοναδικά δώρα και η λίστα των προϊόντων μας θα μεγαλώνει προσθέτοντας νέες ελκυστικές επιλογές σε προσιτές τιμές για όλους.
Ανακαλύψτε στην ενότητα, “Τα αρώματα μας” πιο ταιριάζει σε εσάς ή στο πρόσωπο που θέλετε να κάνετε δώρο και επιλέξτε ανάμεσα από διακριτικά, έντονα, με νότες λουλουδιών, γήινες, όξινες, ξυλώδεις και πολλές ακόμα.
Η λίστα των αρωμάτων μας θα ανανεώνεται συνεχώς προσθέτοντας νέα και πάντα θα είμαστε ανοιχτοί σε δικές σας προτάσεις για να καλύπτουμε προσωπικές προτιμήσεις. Ζητήστε μας το αγαπημένο σας άρωμα ΤΥΠΟΥ σε  Κερί ή σε Αρωματικό Χώρου.
Φροντίσαμε οι συνεργασίες μας να είναι με τους καλύτερους του χώρου με άριστες πρώτες ύλες ώστε το άρωμα να διατηρείται στο μέγιστο.
Όλα τα προϊόντα μας αποτελούν ιδανικές προτάσεις δώρων για κάθε ηλικία και γούστο. Ρωτήστε μας, να σας προτείνουμε εξαιρετικές προτάσεις δώρων, μεμονωμένα ή σε Gift Boxes ώστε να εντυπωσιάσετε και με την συσκευασία αλλά και με το περιεχόμενο!
Η όσφρηση έχει μνήμη και όταν συνδυαστεί με όμορφες στιγμές, τότε χαρίζει υπέροχες αναμνήσεις.
Luxury Moments Team